Про «Культуру добросусідства» розповіли на семінарі на базі Університету Ушинського

22 листопада 2023 року на базі Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери Університету Ушинського відбувся онлайн-семінар щодо тем навчально-методичного забезпечення предмету «Культура добросусідства» у 5-6 класах НУШ та методичних орієнтирів викладання навчального предмету «Культура добросусідства» у 5-6 класах закладів загальної середньої освіти.

Спікерами заходу виступили Маргарита Араджионі, к.і.н., керівниця творчої групи розробників курсу «Культура добросусідства», менеджерка освітніх проєктів Інформаційно-дослідного центру «Інтеграція та розвиток» та Ірина Унгурян, к.пед.н., завідувачка кафедри педагогіки, психології та теорії управління освітою Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

Маргарита Араджионі допомогла слухачам зрозуміти особливості курсу «Культура добросусідства» та поділилася навчально-методичними розробками. Своєю чергою,  Ірина Унгурян описала основні елементи підручника та визначила важливість навчального предмету в типовій освітній програмі.

У семінарі взяли участь понад пів сотні здобувачів освіти та науково-педагогічних працівників м. Одеси та Одещини, а також слухачів курсів підвищення кваліфікації Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери.