Команда інформаційно-дослідного центру «Інтеграція та розвиток» вітає з Міжнародним днем боротьби за права жінок і міжнародний мир

Нині навколо дати 8 березня точиться багато суперечок. Це не про свято краси і жіночності. Це про право кожної жінки обирати свій шлях і мати рівні можливості для того, щоб рухатися вперед до своїх цілей. Рішенням Організації Об’єднаних Націй 1977 року ця дата отримала статус міжнародного дня з повною назвою – Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. У багатьох країнах цей день називають «Міжнародним жіночим днем». Попри те, що свято містить певний соціалістичний рудимент, нині його основною метою є привернути увагу до прав жінок, а також їхніх культурних, політичних, соціально-економічних досягнень.

Команда нашого центру вітає всіх жінок, які роблять свій внесок у суспільний розвиток – через свою професійну діяльність, громадянську активність, материнство, й відстоюють гендерну рівність і недискримінацію. Багато жінок працює у сфері освіти. Тож хочемо привітати зокрема вас, любі освітянки, і побажати якнайповнішої реалізації в тих сферах життя, в яких вам хочеться реалізуватися.

Нехай все, чого вам хочеться досягти, дається легко, без зайвих перешкод! Відстоюйте те, у що вірите! Будьте щасливими в тому, чим займаєтеся!